شنبه 7 اسفند 1395   22:13:50

پيام تسليت رهبر انقلاب اسلامي در پي ارتحال آيت‌الله هاشمي رفسنجاني

بسم‌الله الرحمن الرحيم

انّا لله و انّا اليه راجعون

با دريغ و تأسف خبر درگذشت ناگهاني رفيق ديرين، و همسنگر و همگام دوران مبارزات نهضت اسلامي، و همكار نزديك سالهاي متمادي در عهد جمهوري اسلامي جناب حجت‌الاسلام والمسلمين آقاي شيخ اكبر هاشمي رفسنجاني را دريافت كردم. فقدان همرزم و همگامي كه سابقه‌ي همكاري و آغاز همدلي و همكاري با وي به پنجاه و نه سال تمام مي‌رسد، سخت و جانكاه است.

چه دشواريها و تنگناها كه در اين دهها سال بر ما گذشت و چه همفكريها و همدليها كه در برهه‌هاي زيادي ما را با يكديگر در راهي مشترك به تلاش و تحمل و خطرپذيري كشانيد. هوش وافر و صميميت كم‌نظير او در آن سالها، تكيه‌گاه مطمئني براي همه‌ي كساني كه با وي همكار بودند به ويژه براي اينجانب به شمار مي‌آيد. اختلاف نظرها و اجتهادهاي متفاوت در برهه‌هائي از اين دوران طولاني هرگز نتوانست پيوند رفاقتي را كه سرآغاز آن در بين‌الحرمين كربلاي معلّي بود به كلي بگسلد و وسوسه‌ي خناساني كه در سال هاي اخير با شدت و جديت در پي بهره برداري از اين تفاوت هاي نظري بودند، نتوانست در محبت شخصي عميق او نسبت به اين حقير خلل وارد آورد.

او نمونه‌ي كم نظيري از نسل اول مبارزان ضد ستم شاهي و از رنج ديدگان اين راه پر خطر و پر افتخار بود.
سال ها زندان و تحمل شكنجه هاي ساواكم و مقاومت در برابر اين همه و آن گاه مسئوليت هاي خطير در دفاع مقدس و رياست مجلس شوراي اسلامي و مجلس خبرگان و غيره، برگ هاي درخشان زندگي پر فراز و نشيب اين مبارز قديمي است.
با فقدان هاشمي اينجانب هيچ شخصيت ديگري را نمي شناسم كه تجربه اي مشترك و چنين دراز مدت را با او در نشيب و فرازهاي اين دوران تاريخ ساز به ياد داشته باشم.
اكنون اين مبارز كهنسال در محضر محاسبه‌ي الهي با پرونده‌اي مشحون از تلاش و فعاليت گوناگون قرار دارد، و اين سرنوشت همه‌ي ما مسئولان جمهوري اسلامي است.

غفران و رحمت و عفو الهي را براي وي از صميم قلب تمنا مي‌كنم و به همسر گرامي و فرزندان و برادران و ديگر بازماندگان ايشان تسليت عرض ميكنم .
غفرالله لنا و له

سيد علي خامنه اي