سه‌شنبه 26 تير 1397   10:23:26

پيام تسليت رياست دانشگاه به مناسبت ارتحال حجت الاسلام و المسلمين دكتر احمد احمدي رياست سازمان «سمت»

يسم الله الرحمن الرحيم

انالله و انا اليه راجعون

ارتحال استاد عاليقدر و عضو برجسته شوراي عالي انقلاب فرهنگي مرحوم حجت الاسلام و المسلمين دكتر احمد احمدي موجب تاثر و تالم فراوان گرديد.

اين عالم فرزانه علاوه بر درك محضر  اساتيد بزرگواري مانند علامه طباطبايي، در دانشگاه نيز فلسفه غرب را آموخت و قلم عالمانه اش با تمام وجود از فلسفه اسلامي كه بخشي از فرهنگ و معارف اسلامي است پاسداري نمود.

دفاع از آرمانهاي انقلاب اسلامي و شهدا و تلاش براي تحقق رهنمود هاي حضرت امام خميني(ره) و مقام معظم رهبري از صفحات درخشان حيات با بركت ايشان است.

او در سنگر "سمت" با همراهي نخبگان فراواني كه به دور شمع وجود او گرد آمده بودند با انتشار كتابهاي دانشگاهي مناسب در تراز انقلاب اسلامي در زمينه علوم انساني، در زمينه اسلامي كردن و بومي كردن علوم انساني نقش شايسته اي را ايفا كرد.

اينجانب فقدان اين عالم انقلابي را به مقام معظم رهبري و خانواده مكرم ايشان و تمامي شاگردان و علاقه مندان و همكاران ايشان تسليت و تعزيت عرض مي نمايم.

عسكر ديرباز

رئيس دانشگاه قم