چهارشنبه 28 آذر 1397   01:17:02

مدير مركز فناوري اطلاعات دانشگاه قم بيان كرد:

تحول وب سايت دانشگاه در ماه هاي آينده

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دكتر جلال رضايي نور، مدير مركز فناوري اطلاعات دانشگاه قم، پيرامون اقدامات جديد صورت گرفته در حوزه وب سايت دانشگاه عنوان كرد كه وب سايتي كه تاكنون مطالب بر روي آن بارگذاري مي شده است تعاملي نبوده و يكطرفه است و بيشتر از طرف ادمين كنترل مي شود. همچنين پنل مديريت و ويرايش اين وب سايت نيز جذاب و كاربرپسند نيست.

دكتر رضايي نور پيرامون اين موضوع بيان كرد:

در سالهاي اخير، اساتيد محترم تاكنون پيشنهادهايي مبني بر استفاده از سرويس هاي ارزش افزوده مانند اشتراك گذاري فايل (File Sharing) يا FTTP، مديريت دروس و ... جهت استفاده بهينه تر از وبسايت ارائه نمودند تا قابليتي تعاملي هم به سايت اضافه شود.

وي تصريح كرد:

در سال جديد تصميمي بر اين مبنا داريم كه ويژگي هاي تعاملي را به وبسايت اضافه كنيم و نرم افزار وبسايت را تغيير دهيم و همچنين ظاهري مناسب براي وبسايت (پورتال) دانشگاه  ايجاد كنيم. بعبارتي با ياري خداوند قصد داريم پورتال دانشگاه، دانشكده ها، پرتال اساتيد و ساير زيرپورتال ها را در سال جاري با نرم افزار و قالب گرافيكي جديد متحول نماييم.

مدير مركز فناوري اطلاعات دانشگاه پيرامون پورتال جديد اساتيد بيان كرد:

ارتباط مستقيم پويا با بانكهاي اطلاعاتي نرم افزار آموزشي گلستان، نرم افزاركارگزيني،  به همراه ويژگيهاي شخصي سازي براي اساتيد از ويژگي هاي مشخص پورتال جديد اساتيد خواهد بود كه به غير از اين، ارتباط تعاملي بين استاد و دانشجو را در قالب ماژول مديريت دروس فراهم مي كند. ماژول مديريت دروس به اموري همچون گرفتن كوئيز، قرار دادن تمارين و پاسخگويي و.. توجه ويژه خواهد داشت و ارتباطي تعاملي را بين استاد و دانشجو ايجاد خواهد كرد.

وي در ادامه گفت:

مركز انفورماتيك در حال حاضر مشغول نهايي سازي قالب گرافيكي وبسايت (theme) جديد براي وبسايت بوده كه قابليت پشتيباني از زبان فارسي و همچنين تقويم و ويرايشگر فارسي را نيز براي اين پورتال در نظر گرفته ايم.

رضايي نور عنوان كرد:

از همه دانشگاهيان عزيز جهت ارائه پيشنهادات براي پورتال جديد دعوت بعمل مي آيد تا به حول و قوه الهي در سال جاري شاهد راه اندازي پورتال جديد باشيم.

مدير مركز فناوري اطلاعات دانشگاه در پايان افزود:

تيمي متشكل از ۵ نفر از كارشناسان فن آوري اطلاعات برادران و خواهران با كمك يكي از شركتهاي مشاور در حال پياده سازي اين پورتال هستند تا علاوه بر تحول وبسايت در زمينه توسعه آتي در دانشگاه به خودكفايي لازم برسيم.