شنبه 3 فروردين 1398   19:26:26

به مناسبت چهل سالگي پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي ايران

افتتاح پروژه هاي عمراني و آزمايشگاه هاي تخصصي دانشگاه قم

صبح امروز با حضور دكتر عليرضا باقري قائم مقام محترم وزير علوم و رئيس مركز هيئت هاي امناء و هيئت مميزه مركزي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و دكتر هاشمي معاون محترم سياسي امنيتي استاندار قم و هيئت همراه تعدادي از پروژه هاي عمراني دانشگاه و آزمايشگاه هاي تخصصي دانشگاه قم افتتاح گرديد.

در ابتداي اين بازديد دكتر باقري و هيئت همراه بر مزار شهيد ستار يكه زارع حضور يافتند.

پس از آن در بازديد از آزمايشگاه هاي فوق سرد و مكانيك به طور رسمي آزمايشگاه مركزي دانشگاه را افتتاح كردند.

قائم مقام وزير علوم و هيئت همراه با حضور در ساختمان شماره 3 مجتمع امام خامنه اي واحد خواهران اين ساختمان آموزشي به طور رسمي افتتاح شد كه با افتتاح اين ساختمان بيش از 6500 مترمربع به فضاهاي آموزشي دانشگاه اضافه گرديد.

در ادامه اين بازديد نيز از دانشكده فني و مهندسي و قسمت هاي مختلف آن بازديد به عمل آمد.