يكشنبه 3 تير 1397   21:20:49

1397/3/20 يكشنبه برگزاري ترم تابستان 97 در دانشگاه قم
به اطلاع كليه دانشجويان(دانشگاه قم و ساير دانشگاه‏ها) مي‏رساند دانشگاه قم در تابستان 1397 ترم تابستاني برگزار مي نمايد.

نكات مهم:
1- مطابق آئين نامه كارشناسي، دروس معارف اسلامي و فارسي عمومي به صورت حضوري برگزار خواهد شد.

2- ساير دروس به صورت مجازي (توليد محتوي الكترونيكي همراه با رفع اشكال در تالار گفتگو يا كلاس آنلاين)، برگزار خواهد شد.

3-فهرست كامل دروس و نحوه ثبت نام،  بزودي در سايت دانشگاه قم (به آدرس qom.ac.ir)  به اطلاع دانشجويان محترم خواهد رسيد.

4- جهت پاسخگويي هر چه بهتر به دانشجويان متقاضي و اطلاع از پرسش هاي احتمالي، از دانشجويان گرامي درخواست مي‏شوددر كانال مربوط به ترم تابستان در پيام رسان ايتاعضو شوند.

·لينك كانال ترم تابستان 1397 در پيام رسان ايتا (جهت آگاهي از آخرين اخبار مربوطه به ترم تابستان)

· در صورت داشتن هر گونه سؤال در رابطه با نحوه برگزاري ترم تابستان، به آي دي زير در پيام رسان ايتا، پيام بدهيد.

@majaziqom