جمعه 2 تير 1396   06:25:51

در دفتر رياست دانشگاه برگزار شد:

مراسم توديع و معارفه آقايان دکتر محمودي و دکتر قاسمي به عنوان دبيران جديد و سابق هيات اجرايي جذب هيات علمي در دفتر رياست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، مراسم معارفه دکتر قاسمي به عنوان دبير هيات اجرايي جذب هيات علمي و توديع دکتر محمودي با حضور رياست دانشگاه و معاونان و روساي دانشکده ها صبح يکشنبه 12دي ماه 95، در دفتر رياست دانشگاه برگزار شد.

در ابتداي اين مراسم حجت الاسلام والمسلمين دکتر ديرباز رياست دانشگاه، از زحمات و خدمات دکتر محمودي دبير سابق هيات اجرايي جذب که ساليان متوالي در اين سمت خدمات ارزنده اي ارائه نمود تقدير کرد و افزود: دکتر محمودي دقت نظر و توجه خاص به حقوق افراد دارد و شخصيت ايشان داراي ابعاد مختلفي است که علاوه بر سمت هاي اجرايي در ميدان علم و تربيت دانشجويان متعهد بسيار موفق هستند.

دکتر ديرباز همچنين ضمن تشکر از قبول مسووليت دکتر قاسمي؛ سپردن سمت دبيري هيات اجرايي جذب هيات علمي به معاون آموزش دانشگاه را از جمله تدابير موفق در دانشگاههاي کشور نام برد و تاکيد کرد؛ اين امر باعث روان سازي و يکپارچگي روند جذب هيات علمي و امور آموزشي دانشگاه خواهد شد.

دکتر گندمکار معاون اداري مالي دانشگاه نيز ضمن تقدير از زحمات دکتر محمودي، آمادگي معاونت اداري و مالي براي هر گونه همکاري در جهت انجام هر چه بهتر امور اجرايي جذب هيات علمي اعلام کرد.

حجت الاسلام والمسلمين دکتر سيد محمد جواد وزيري فرد معاون پژوهشي دانشگاه جايگاه هيات جذب را جايگاهي خطير دانست که همه افراد بايستي در جريان قوانين و مقررات هيات جذب قرارگيرند و به آن احترام بگذارند و اگر در مواردي اشکالاتي وجود داشته باشد درجهت رفع آن، پيشنهادات خود را مطرح نمايند.

دکتر محمودي نيز در اين مراسم گفت: هيات اجرايي جذب دو وظيفه مهم بر عهده دارد که يکي جذب هيات علمي و ديگري تبديل وضعيت اساتيد است که عمده وظايف جذب در حال حاضر تبديل وضعيت اعضاي محترم هيات علمي است که در اين زمينه رعايت حقوق افراد اهميت زيادي دارد.

دکتر محمود ادامه داد: علاوه بر اين ايجاد رضايت مندي و رفع موانع مربوط به آن، به افزايش بهره وري اساتيد و ايجاد نشاط آنها کمک خواهد کرد. ولي از طرف ديگر هيات اجرايي جذب به عنوان امين دانشگاه براي تامين منافع حکومت اسلامي و منافع ملي نمي تواند نسبت به حد نصاب لازم، چه به لحاظ کيفي و چه به لحاظ کمي، چشم پوشي کند. در واقع کوتاه آمدن از شرايط حداقلي، نه تنها کمکي به ارتقا سطح دانشگاه نميکند، بلکه جايگاه آن را تنزل خواهد بخشيد.

دکتر محمودي همچنين پيشنهاد داد، جلساتي با روساي دانشکده ها و نمايندگان هيات اجرايي جذب در دانشکده ها در خصوص بررسي پرونده هاي تبديل وضعيت اعضاي هيات علمي و فرايند جذب با هدف اتخاذ وحدت رويه در تصميم گيري ها تشکيل گردد و در جهت تسريع در رسيدگي به پرونده ها تعداد کارمندان دبيرخانه افزايش يابد.

دکتر قاسمي نيز بخشنامه ها و مقررات جذب را گسترده دانست و افزود: در مرحله اجراي قوانين بايستي با دقت نظر و انصاف و تقوي به مقررات عمل کرد.

دکتر قاسمي همچنين از برگزاري کارگاه آموزشي مقررات ارتقاء و تبديل وضعيت و ترفيعات اعضاي هيات علمي در آينده نزديک و تقويت دبيرخانه جذب اعضاي هيات علمي خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمين دکتر صالحي رئيس دانشکده حقوق نيز ضمن قدرداني از خدمات دکتر محمودي، گفت: در مديريت جديد در تبديل وضعيت ها مساعدت شود و برخي ضوابط روند جذب اصلاح گردد.

در ادامه دکتر فضائلي نيز مصلحت دانشگاه و حقوق افراد را حائز اهميت دانست و افزود: کار جذب مضتمن قضاوت است و در اين خصوص هيات جذب تلاش ميکند در حد توان خود همواره همه جهات را رعايت کند و حضور دکتر محمودي اين فرايند را تسهيل کرده بود.

عضو سابق هيات اجرايي جذب هيات علمي، فرايند جذب را طولاني و پيچيده دانست و افزود: چون همه مراحل جذب در اختيار دانشگاه نيست و برخي فرايند آن در بيرون دانشگاه انجام مي شود، ممکن است اين فرايند مدت زيادي به طول انجامد و اين تاخير و تعلل در برخي موارد باعث از دست دادن نيروهاي مناسب و خبره مي شود.

حجت الاسلام والمسلمين دکتر فراهاني رئيس دانشکده اقتصاد و مديريت نيز جذب اساتيد شايسته براي تربيت نيروي انساني را بسيار حائز اهميت دانست و افزود: در برخي دانشکده ها نسبت اعضاي هيات علمي با تعداد دانشجو مناسب نيست.

دکتر فراهاني ادامه داد: فرايند جذب بايستي شفاف و روشن باشد تا از اين طريق مراحل ثبت نام در سامانه و انجام هماهنگي هاي لازم براي عموم در زمان مقرر مشخص باشد.

دکتر فولادي رئيس دانشکده ادبيات بازنگري در ساختار و فرايند جذب را لازم و مهم دانست و گفت: دکتر محمودي با سعه صدر و متانت جذب هيات علمي را به خوبي پيش برده است .

دکتر جباري رئيس دانشکده فني مهندسي در خصوص مصاحبه هاي جذب هيات علمي، گفت: هر متقاضي شرايط و شخصيت خاص خود را دارد ولذا مصاحبه امري حساس و دقيق است و نمي توان با سوالات مشترک متقاضي را مورد مصاحبه قرار داد، لذا مي بايست با هم فکري از تجارب مصاحبه کنندگان در همه بخش ها و دانشکده ها بهره برد.

دکتر بردبار رئيس دانشکده علوم پايه نيز خواستار تقويت دبيرخانه هيات اجرايي جذب شد.