دوشنبه 3 مهر 1396   18:48:15
تازه ها و رویدادها
به مناسبت گرامي داشت دهه مبارک فجر برگزار شد

اردوي زيارتي حرم شاه عبدالعظيم عليه السلام و بازديد از موزه عبرت تهران

به همت خانه فرهنگ به مناسبت ايام پيروزي انقلاب اسلامي ودهه مبارک فجر تعدادي از دانشجويان ساکن خوابگاه ها ضمن زيارت حرم مطهر حضرت عبد العظيم حسني عليه السلام از موزه عبرت ايران بازديد نمودند.
به گزارش شريفيان کارشناس فرهنگي دانشگاه قم، به مناسبت ايام پيروزي انقلاب اسلامي ودهه مبارک فجر،  41  نفر از دانشجويان ساکن خوابگاه ها ضمن زيارت حرم مطهر حضرت عبد العظيم عليه السلام از موزه عبرت تهران بازديد به عمل آوردند.
دانشجويان خوابگاهي پيش از ظهر با حضور در موزه عبرت  با مقطعي از تاريخ معاصر کشور از نزديک آشنا شدند. موزه عبرت  که در محل سابق زندان کميته مشترک ضد خرابکاري ساواک در دوران پهلوي برپا شده است در چهار طبقه به شرح مبارزات و از خود گذشتگي هاي مبارزان انقلاب اسلامي و تحمل شکنجه هاي آنان در راه تحقق حکومت اسلامي مي پردازد. در بازديد از اين نمايشگاه راهنمايان که خود از زندانيان سياسي قبل از انقلاب بودند در هر قسمت به طور مجزا و به تفصيل ددمنشي ها و جنايات جلادان سفاک پهلوي را شرح داده و بازديد کنندگان از اتاق هاي مختلف اين بازداشت گاه مخوف و سلول هاي انفرادي آن از جمله بازداشتگاه مقام معظم رهبري در قبل از انقلاب را مورد بازديد قرار دادند.
در ادامه اين اردوي يک روزه دانشجويان با حضور در حرم حضرت عبد العظيم حسني عليه السلام واقامه نماز ظهر وعصر مرقد مطهر آن حضرت و ديگر امام زادگان شهر ري را زيارت نمودند.
لازم به ذکراست درطول اردو بيش از 10 مسابقه فرهنگي به همراه اهداء جوايز توسط حجت السلام والمسلمين  صانعي برگزارگرديد.

ديگر بخش ها درباره دانشگاه قم سامانه هاپيوندهاي مفيدارتباط با ما
آدرس پستي: قم - بلوار الغدير - بعد از شهرك قدس - دانشگاه قم