شنبه 27 آبان 1396   17:32:43
تازه ها و رویدادها
با حضور صابر خراساني در دانشگاه قم برگزار شد

هشتمين سوگواره ياس ارغواني، اندوه جاوداني

به مناسبت شهادت دخت نبي اکرم، حضرت فاطمه زهرا(سلام الله عليها) هشتمين سوگواره ياس ارغواني، اندوه جاوداني با حضور پرشور دانشگاهيان و به همت کانون دانشجويي قرآن و عترت دانشگاه در تالار شيخ مفيد دانشگاه قم برگزار شد.
به مناسبت شهادت دخت نبي اکرم، حضرت فاطمه زهرا(سلام الله عليها) هشتمين سوگواره "ياس ارغواني، اندوه جاوداني" با حضور پرشور دانشگاهيان و به همت کانون دانشجويي قرآن و عترت دانشگاه در تالار شيخ مفيد دانشگاه قم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگي دانشگاه قم، در اين مراسم حجت الاسلام و المسلمين هاشمي در خصوص فضايل بي بي دو عالم حضرت فاطمه زهرا(سلام الله عليها) سخنراني کرد.

حجت الاسلام والمسلمين هاشمي با بيان اين نکته که جهان از دو گروه خداباوران و خداگريزان تشکيل شده است، گفت:
در آيات قرآن مجيد تعاويل متعددي از حضرت زهرا(سلام الله عليها) شده است که از آن جمله آيه (مرج البحرين يلتقيان) مي باشد که خداوند در اين آيه از دو دريايي که به يکديگر رسيده اند يعني وجود حضرت زهرا(سلام الله عليها) و حضرت علي (عليه السلام) تعبير شده است.

وي درباره خصوصيات وجودي حضرت زهرا(سلام الله عليها) گفت: دريا مظهر پاکي و طهارت است همانگونه که در آيه تطهير نيز حضرت زهرا درآن اينگونه معرفي شده است، چنانکه
دريا مکان هاي ناشناخته اي دارد و تصور آن از ذهن انسان خارج است، شخصيت وجودي حضرت زهرا نيز از درک و فهم ما خارج است.

وي همچنين، توسل و محبت به حضرت زهرا (سلام الله عليها) راه پاک شدن از آلودگي هاي اخلاقي و اعتقادي دانست.

در ادامه صابر خراساني "شاعر اهل بيت عصمت و طهارت" در رثاي حضرت زهرا(سلام الله عليها) به شعر خواني پرداخت
.

اجراي تواشيح، تئاتر و قرعه کشي عتبات عاليات و مشهد مقدس از بين حاضرين
.از ديگر برنامه هاي ويژه اين مراسم بود.

ديگر بخش ها درباره دانشگاه قم سامانه هاپيوندهاي مفيدارتباط با ما
آدرس پستي: قم - بلوار الغدير - بعد از شهرك قدس - دانشگاه قم