پنجشنبه 3 خرداد 1397   07:00:34

در دانشگاه قم برگزار شد:

چهارمين كنگره بين‌المللي فرهنگ و انديشه ديني

رييس كنگره بين المللي فرهنگ و انديشه ديني بر لزوم ارائه نتايج مقالات به مراجع علمي تاكيد كرد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمين دكتر ديرباز صبح امروز در افتتاحيه چهارمين كنگره بين المللي فرهنگ و انديشه ديني، عنوان كرد: انتطار مي‌رود نتيجه اين همايش و مقاله هايي كه ارائه مي‌شود، بتواند در اختيار كساني كه تصميم گيرنده و تصميم ساز هستند و همچنين مراكز علمي قرار بگيرد.
وي افزود: دانشكده الهيات دانشگاه قم با توجه به حضور اساتيد برجسته، جايگاه علمي والايي دارد و همچنين ارائه كنندگان مقالات نيز از سطح علمي بالايي برخوردارند و به همين دليل انتظار مي‌رود در اين جلسه فقط به ارائه مقاله اكتفا نشود و جلسات مباحثه و پرسش و پاسخ به صورت پررنگ برگزار شود تا به پر بار شدن همايش كمك كند.
رييس كنگره بين المللي فرهنگ و انديشه ديني، با بيان اينكه اگر ارتباط خود را با مبدا هستي پيدا نكنيم، يقينا از بخش بزرگي از واقعيت دور مانده ايم، اظهار كرد: هويت انسان ها را يك مثلث تشكل مي‌دهد كه يك ضلع آن فطرت الهي است، ضلع دوم آن، نقش انسان در جامعه و ضلع سوم اختيارات اجتماعي او است.
وي ادامه داد: اگر بتوانيم برآيند اين سه ضلع مثلث، را در جامعه منعكس كنيم، موجب شكوفايي استعداد و فطرت مي‌شود و مي توان با استفاده از آن، جامعه بشري را به سمت بندگي خداوند كشاند؛ اگر اين امر محقق شود، بهترين عمل را در زندگي انجام داده‌ايم.
گفتني است در ابتداي ‌اين مراسم تالار شهيد مطهري دانشكده الهيات با حضور رياست دانشگاه و مسئولين دانشكده افتتاح شد.
خبرنگار: محسن عبادي پور

تعداد بازديد اين صفحه: 2098